over & publicatie

Hoi!

Mijn naam is Ronald Heidanus.

Ik ben innernemer en kan me erg vinden in het ‘label’ multipotentialite. Door al jaren de verbinding te maken tussen ‘werk’ en ‘leven’ heb ik mijn ware passies gevonden. Als groepsleerkracht en mentor binnen het voortgezet speciaal onderwijs inspireer en motiveer ik anderen: leerlingen, ouders, collega’s in het onderwijs en wie zich geraakt voelt door mijn verschillende uitingsvormen.

En ik schrijf, ben beginnetjesmaker, detailgenieter, andersomdenker, opvoedingsoptimist, maak zichtbaar en het liefst verwonder en geniet ik van alles dat op mijn pad komt.

Ow, en dit proces leg ik graag vast in beeld!

Deze site is ontstaan als nieuw idee. Een challenge van een jaar (schooljaar 2015-2016) met en voor mezelf: iedere dag op school een beeld; sChOOL IN BEELDen. Aangevuld met beelden van toen en nu.

Door in het moment te blijven bij alles wat ik doe, ontstaan er onvergetelijke situaties en ervaringen. De grootsheid van details. Het moment geeft de mogelijkheid te ont-snappen uit de waan van de dag. Het zijn de beelden die mijn herinneringen vereeuwigen. Zij voeden mijn gevoel van flow, de magie van creativiteit. Ik ‘weet’ wanneer een beeld klopt.

Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden,
soms ondersteunend een korte woordenstroom.

Geniet & verwonder.

 

Ow, en wil je een foto publiceren op je site, magazine of gebruiken in een presentatie: neem even contact met mij op! Dat kan door een mail te sturen, een bericht via Facebook of Twitter en je kunt me bellen voor een persoonlijk beeld.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s